Email ons
Brouwers & de Smet
Coaching
Gemaakt door Edening

Individuele coachingstrajecten horen sinds jaar en dag bij het aanbod van B&S. Startend vanuit een duidelijke vraagstelling, ontstaan in de eigen werksituatie, kunnen individuen - vaker leidinggevenden - zich in een persoonlijk traject verder bekwamen en hun handelingsrepertoire uitbreiden. De "buitenkant" -het gedrag - is in de coaching minstens zo belangrijk als de "binnenkant": de eigen ervaring, het zelfbeeld en de achterliggende mentale modellen.

De coaching richt zich op het vergroten van bepaalde competenties, zoals zelfwerkzaamheid, het zelfinzicht, het verruimen van het eigen wereldbeeld en het vertonen van meer efficiency en effectiviteit in de alledaagse werkelijkheid. Soms is een crisis, teveel stress of een dreigende burnout de aanleiding om in coaching te gaan. Soms is een reorganisatie of een nieuwe functie de reden om voor coaching te kiezen. Coaching dus als professionele vorm van managementadvisering, soms als ondersteuning bij de versterking van de persoonlijke effectiviteit.Hoe dan ook, altijd gaat het om het geheel eigen verhaal van de professional: wat wil ik, kan ik en moet ik ontwikkelen om mijn persoonlijke next step vorm te geven.

Voor verdere informatie, zie: Gcoach.nl

Motto: We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn (Anaïs Nin).

Leuze fotoRelatie & ResultaatVerandering & StabiliteitAuthenticiteit & DiversiteitVeiligheid & UitdagingActiviteit & ReflectieDroom & RealiteitszinInzoomen & HelicopterenLeuze
"de kwaliteit van de relatie bepaalt de kwaliteit van het resultaat"
Brouwers & de Smet