Email ons
Brouwers & de Smet
Veranderingen Faciliteren
Gemaakt door Edening

Niets blijft, behalve de verandering.

Als er in dit tijdsgewricht iets is wat ons allemaal raakt, dan is dit wel de voortdurende verandering. Onze organisaties lijken in permanente transformatie en transitie en altijd weer raken de veranderingen aan ons diepere zelf. We moeten soms de kijk op onze organisaties herzien, onze waarden herijken, onze koers wijzigen, we moeten uit onze "comfortzone" en stappen zetten in het onbekende.

Deze uitdagingen - in al zijn verschijningsvormen - begeleidt B&S in een noodzakelijke mix van veiligheid, waardering, confrontatie en realiteitszin. B&S heeft veel ervaring in omvangrijke cultuurveranderingstrajecten, zowel in de profit als non-profit. Wij ontwerpen en begeleiden werkconferenties en z.g. large-group-interventions. Door o.a. gebruik te maken van theater, maken we de veranderingen behalve begrijpelijk, ook inzichtelijk en voelbaar en op die manier voor iedereen toegankelijk.

Motto: Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.

  

Leuze fotoRelatie & ResultaatVerandering & StabiliteitAuthenticiteit & DiversiteitVeiligheid & UitdagingActiviteit & ReflectieDroom & RealiteitszinInzoomen & HelicopterenLeuze
"worden die we zijn"
"de ander toelaten en waarderen
want hoe meer ik mezelf ben, hoe meer ik de ander zichzelf laat zijn"
Brouwers & de Smet